Meniu

Meniu

RIVERSIDE PAGRINDINIS VALGIARAŠTIS

Patiekalai ruošiami nuo 11 iki 23 val.

SEZONINIS VALGIARAŠTIS

Kreminė smidrų sriuba

Patiekiama su rūkyta norvegiška lašiša, virtu putpelės kiaušiniu ir traškiu parmos kumpiu, pagardinta šviežiais krapais

21LTL

Smidrai su keptomis jūrų šukutėmis ir avokadų tyre

Patiekiami su sezoninių salotų lapais, pagardintais šviežia mėta, parmezanu bei citrininiu užpilu

32LTL

Ant grotelių keptas jautienos kepsnys su žaliųjų pipirų padažu

Patiekiamas su keptais smidrais, pabarstytais migdolų drožlėmis ir bulvių skiltelėmis, paskanintomis svogūnų laiškais

69LTL

Sluoksniuotų desertų trio

Juodojo miško, braškių ir bananų - karamelės skanėstai

19LTL

SALOTOS

Cikorijos ir trūkažolės salotos

Su keptais ridikėliais, ant grotelių keptomis, rozmarinu pagardintomis alyvuogėmis, greipfrutais, porais, raudonaisias svogūnais, parmezanu ir migdolų - figų užpilu

22LTL

Tailandietiškos salotos su jautienos šonelio kepsniu

Patiekiamos su agurkais, mėtomis, raudonaisiais svogūnais, kalendra ir čili - česnako padažu

26LTL

UŽKANDŽIAI

Lietuviškos veršienos karpačio su artišokų ir raudonųjų svogūnų salotomis

Patiekiamas su migdolų - figų užpilu, citrusinių vaisių želė, melionų rutuliukais ir juodos duonos traškučiais

35LTL

Anties šlaunelė su apkeptais geltonaisiais burokėliais

Patiekiama su bulvių blyneliu, brokolių piurė ir raudonųjų burokėlių padažu

32LTL

SRIUBOS

Aštri tailandietiška kokosų pieno sriuba su sojų varške

Patiekiama su šviežiu imbieru, limetų sultimis, šviežia kalendra, svogūnais ir ryžių makaronais

22LTL

Lęšių ir baklažanų sriuba su troškinta aviena

Su pupelėmis, raudonaisiais vyšniniais pomidorais ir svogūnų laiškais


24LTL

PAGRINDINIAI PATIEKALAI

Tailandietiškas daržovių troškinys su citrinžole, limetos lapais, bambuko ūgliais

Patiekiamas su imbieru paskanintais keptais basmati ryžiais

24LTL

Keptas rifinis ešerys su marinuotais artišokais

Patiekiamas su mėtomis pagardintomis žaliosiomis šparaginėmis pupelėmis, keptomis migdolų drožlėmis su petražolėmis ir saldžiosiomis bulvėmis

53LTL

Gelsvapelekė plekšnė su žolelių ir rožinių pipiriukų plutele

Patiekiama su salierų piurė, morkytėmis ir virtomis mažomis bulvytėmis

49LTL

Ant grotelių kepta ekologiškos vištienos krūtinėlė paskaninta citrina, česnakais ir šviežiomis žolelėmis

Patiekiama su daržovėmis, troškintomis kario padaže, morkų blyneliais ir kreminiu žemės riešutų padažu

48LTL

Kepta anties krūtinėlė su spanguolių padažu, kriaušių piurė ir apvirtais rabarbarais

Patiekiama su keptu azijietišku kopūstu ir basmati ryžiais su špinatais

62LTL

Ant grotelių kepta jautienos išpjova su svogūnėlių padažu bei petražolių sviestu

Patiekiama su meduje keptais perliniais svogūnėliais, pastarnokų piurė ir česnakinėmis bulvių skiltelėmis

68LTL

Kepta veršienos nugarinė su kaulu bei abrikosų padažu

Patiekiama su saldžiųjų bulvių pyragėlių ir ožkos sūriu įdarytomis cukinijomis

64LTL

Kepta ir pjaustyta ėrienos nugarinė su alyvuogių užtepėle

Patiekiama su bazilikų - bulvių piurė, ant grotelių keptomis cukinijomis, paskanintomis mėtomis ir raudonųjų serbentų – čiobrelių padažu

72LTL

POPULIARIAUSI PATIEKALAI

Cezario salotos

Romaninių salotų lapai su klasikiniu Cezario užpilu, patiekiami su duonos skrebučiais ir parmezanu

26LTL
Cezario salotos su ant grotelių kepta vištiena 29LTL
Cezario salotos su keptomis tigrinėmis krevetėmis 33LTL

Traškios tešlos suktinukai su daržovėmis, su raudonosiomis Argentinos krevetėmis bei indiški pyragėliai

Patiekiami su švelniu žemės riešutų ir žaliųjų aitriųjų paprikų padažais

26LTL

Riverside carbonara

Makaronai, kepti svogūnėliai, česnakas, rūkyta vištiena, kapotos petražolės ir parmezanas, vyno - grietinėlės padažas

29LTL

Ant grotelių keptas Riverside sūrainis

Patiekiamas su klasikiniu garnyru, mūsų gamybos padažu ir gruzdintomis bulvytėmis

37LTL

Keptos tigrinės krevetės

Patiekiamos ant ananaso griežinėlių su česnakiniu padažu parmezano krepšelyje

36LTL

Rydberg jautiena

Klasikinis švediškas patiekalas iš smulkiai pjaustytos jautienos išpjovos

Patiekiama raudono vyno padaže su keptomis bulvėmis bei krienų padažu

48LT

Parmos pica

Parmos kumpis, raudonieji svogūnai, alyvuogės, mocarela ir raudonėlis

27LTL

VEGETARIŠKI PATIEKALAI

Vegetariška pica

Cukinijos, paprikos, raudonieji svogūnai, mocarela ir pomidorų padažas

22LTL

DESERTAI

Pieniško šokolado panakota su šviežiomis braškėmis

Patiekiama su juodųjų serbentų šerbetu, maskarponės želė ir šviežiomis mėtomis

16LTL

Juodojo šokolado ir mėtų degintas kremas

Patiekiamas su medumi paskanintomis migdolų drožlėmis, migdolų ledais ir baziliko želė

19LTL

Mandarinų ir maskarponės pyragas su ramunėlių ledais

Patiekiamas su likeryje troškintomis vyšniomis

20LTL